Arama Motoru Optimizasyonu Nasıl Yapılır?

Arama Motoru Optimizasyonu Nasıl Yapılır?

Arama Motoru Optimizasyonu Nedir ?

Arama motoru optimizasyonu yani Search Engine Optimization kısaca SEO olarak bilinmektedir. Kişisel veya kurumsal sitelerinin arama sonuçlarında web sitelerinin değerini arttırarak daha üst sıralara çıkmayı ve dolayısı ile site giren ziyaretçi sayılarını attırmaya yçnelik çalışmalardır. Bu çalışmalar web sitelerinin arama motorlarının kriterlerine uygun hale getirilmesini mümkün kılar. Site içi ve Site dışı seo olarak anlandırılan iki adet optimizasyon türü vardır.

Arama Motoru Optimizasyonu Nasıl Yapılır? 

Arama Moturu Optimizasyonu (SEO), belirlenen anahtar kelimelerin arama motorlarında daha üst sıralarda yer alarak bu anahtar kelimelerin arama trafiğinde en yüksek ziyaretçi sayısına ulaşmasını hedeflemektedir. Seo çalışmaları bu doğrultuda ilgili web sitelerini tüm yönlerini kullanarak arama motorlarına uyumlu hale getirerek ziyeretçilere daha kolay ulaşılabilen, daha hızlı bir web platformu sunmayı amaçlamaktadır. Seo web sitelerinin ziyaretçiye aradığını daha kolay verebilecek seviyeye gelmesine de yardımcı olur. Arama Motoru Optimizasyonu ile Hedef Kitlenin Belirlenmesi Sektörlere uygun anahtar kelime analizi ile hedef kitleye uygun aranma hacmi yüksek kelimeler bulunarak ilgili anahtar kelimeler site içerikleri ile optimize edilir ve URL yapıları revize edilir. Sektördeki rakiplerimizi analiz ederek belirli dönemler içinde organik trafiğiklere büyüme, organik trafiklerin ciroya olumlu ya da olumsuz yansıması ve doğru anahtar kelimeler ile rakip analizi sayesinde arama sonuçlarıyla en iyi görünürlük hedeflenir., Sektörel analiz yapılarak rekabet edilen sektürün rekabet analiz oranları incelenerek rapor çıkarılır. Bu çıkarılan raporda yapılan hedeflemeler ile marka bilinirliği ön plana çıkarılır.

Arama Motoru Optimizasyonu konusunda merak edilenleri açıklamaya çalıştık. arama motoru optimizasyonu nasıl yapılır sorusuna verilen bu cevaplar hakkında daha fazla bilgi edinmek ve e-ticaret sürecinizde firmamızdan bilgi ve danışmanlık almak için bizi +90 212 482 97 57 numaralı telefonumuzdan arayabilir veya iletişim formumuzu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

İletişime Geç

Tüm soru ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

web tasarım iletişim
Birlikte harika işler yapmaya ne dersiniz?
Merhaba e-postası göndererek şimdi ilk adımı atın.
Bizimle İletişime Geçin